PREGEL FRAMBUAZLI DONDURMA PASTESİ C 3 KG
|
|
Frambuazlı gelato yapımında kullanılmak için hazırlanmış, konsantre meyve özüdür. Tüm yıl boyunca aynı standartta gelatolar elde edebilmeniz için gerekli bir üründür. Ayrıca taze meyvelerle kombine edilerek pastacılıkta da kullanılabilir. Konsantre ürünleri kullanırken meyvelere nazaran çok daha küçük miktarlarda kullandığınız için, dondurmanızın yapısını da en ideal şekilde muhafaza edersiniz.
Gelato için kullanım miktarı: 100 g çilekli dondurma preparatı, 50 g PreGel Fruttosa, 300 g şeker, 1 litre su. Gerçek meyve içeren gelato için aroma arttırıcı olarak kullanım miktarı: 20-30 g / kg.
|
PREGEL BLUE ANGEL TÜRKİYE KARAMEL PASTE 3KG |
|
|
PREGEL FRUTTOSA MEYVELİ DONDURMA BAZI 2 KG |
|
|
PREGEL SETAGEL DONDURMA İÇİN EMULGATÖR BUZLANMA ÖNLEYİCİ3 KG |
|
|
PREGEL NEUTRO 5 GR SERT DONDURMA BAZI 2 KG |
|
|
PREGEL MANDALİNALI TOZ GELATO KARIŞIM 1,1 KG |
|
|
PREGEL KIVAM ARTIRICI PIU CREMOSO 1,20 KG |
|
|
PREGEL KAVUN TR PARÇACIKLI- MELON PARTICULES 3KG |
|
|
PREGEL BUBBLE GUM AMERİKAN SAKIZLI DONDURMA 3 KG |
|
|
PREGEL BALBADEMLİ (KROKANLI) DONDURMA PASTESİ - 2,5 KG |
|
|
PREGEL DAMLA SAKIZI DONDURMA PASTESİ 2 KG |
|